III. Hollandiai Diaszpóra Iskolatábor – Elindult a jelentkezés

Kedves Szülők és Gyermekek!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy elindult a jelentkezés a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Hollandiai Diaszpóra Iskolatáborba! Az idei tábor különleges élményeket ígér mindenkinek, hiszen az Olimpiai játékok történetével és híres magyar olimpikonokkal ismerkedhettek meg. Ez a tábor nemcsak tanulásról, hanem barátkozásról, játékról és a magyar kultúra mélyebb megismeréséről is szól.

Helyszín: 3898 LP Zeewolde, Harderdijk 12
Időpont: 2024. október 27 – november 02.
https://harderhaven.scouting.nl/

Miért érdemes jelentkezni?
A tábor minden napja izgalmas programokkal vár benneteket! Délelőttönként az olimpiai játékok világába merülhettek el, délután pedig a magyar kultúra és néphagyományok kerülnek a középpontba. A cserkészfoglalkozások pedig garantálják, hogy minden nap kalanddal záruljon. Az esték tábortűz melletti közös énekléssel és játékokkal válnak majd emlékezetessé.

Készülj a táborra a szervezőkkel együtt!
A szervezők már nagy lelkesedéssel készülnek, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsanak minden résztvevőnek. Már most izgatottan tervezik a programokat, és azon dolgoznak, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön. Bízunk benne, hogy minél többen csatlakoztok hozzánk, és együtt teremtjük meg a tábor vidám és összetartó hangulatát!

Szállás és részvételi lehetőségek:
A gyermekeket kényelmes szobákban szállásoljuk el, de a cserkészek számára a sátrazás is választható, hogy még inkább átélhessék a tábori élet varázsát. A tábor nemcsak a gyerekeknek szól, hanem a segítő szülők jelentkezését is várjuk! Szívesen látunk mindenkit, aki szívesen részt venne a szervezésben vagy bármilyen módon hozzájárulna a tábor sikeréhez.

Ne hagyjátok ki ezt a különleges lehetőséget! Jelentkezzetek most, hogy biztosítsátok helyeteket ebben a varázslatos kalandban, és együtt alkossunk maradandó emlékeket!

Várjuk jelentkezéseteket és a közös élményeket!
Itt jelentkezhetsz!

Üdvözlettel,
A Hollandiai Diaszpóra Iskolatábor Szervezői:
StiHon
Amstelveeni Magyar Ovisuli
Hágai Magyar Óvoda és Iskola
Kincskereső Oskola